Coaching

Iedere grasspriet heeft zijn Engel die zich eroverheen buigt en fluistert: ‘Groei, groei.’  

De Talmoed 

Coaching

Oorspronkelijk vanuit een grote belangstelling voor mensen met hun zo verschillende leerstijlen ben ik het onderwijs ingegaan. Al snel kwam ik er achter dat ik meer in het vaak lastige  proces van leven en leren van de leerlingen geïnteresseerd was dan in de over te brengen lesstof.

Als adolescent las ik in een boek van Dane Rudhyar de uitspraak van Marc Jones: ‘een geboortehoroscoop bestuderen betekent slechts de vraag beantwoorden: Hoe kan het probleem van mijn leven worden opgelost?’,  waarna ik mij veertig jaar in de astrologie heb verdiept, waarvan zestien jaar een beroepsopleiding tot astroloog geleid en samen met Peter Saarloos de kwalificatiestructuur voor de Astrologische Vakvereniging Nederland heb geschreven. Voor mij is de horoscoop een energiepatroon en heeft ieder mens een eigen unieke trilling.

Na jarenlang met groepen te hebben gewerkt, als astroloog in mijn eigen opleiding en als supervisor in de SPH bij Avans en in de Master Kinderfysiotherapie en Master Sportfysiotherapie aan de HU, werd de behoefte om mensen individueel te begeleiden op hun pad sterker.

Vele opleidingen en workshops heb ik door de jaren heen gevolgd, op fysiek, psychisch en spiritueel gebied, om uiteindelijk een totaal pakket aan te kunnen bieden.